Lapin alueen Epilepsiayhdistys ry

Lapin alueen Epilepsiayhdistys ry - järjestötieto.fi

Keitä me olemme? Lapin maakunnan alueella toimiva epilepsiayhdistys, jonka tarkoituksena on ajanmukaisen epilepsiatietouden jakaminen alueemme kunnissa epilepsiaa sairastaville, heidän omaisilleen, läheisilleen ja koko alueemme laajalle asukaskunnalle.
Yhdistys on perustettu 16.4.2016 Rovaniemellä ja kotipaikkakunta on Rovaniemi. Yhdistyksellä on jäseniltoja. Lisäksi Pellossa toimii neurokerho. Jäsenilloissa kulkee yhdistyksessämme olevia aktiiveja ja jäseniä. Toiminta on kerholuonteista ja on tarkoitettu meille jokaiselle jäsenelle vertaistueksi. Tarkoitus on, että keskustelemme epilepsiasta, ajankohtaisista asioista, kahvittelemme ja nautimme yhdessä olosta.

Jäseniksi haluamme mukaan epilepsiaa sairastavia, heidän omaisiaan, läheisiään, terveydenhuollon ammattilaisia sekä alueemme asukkaita, joita epilepsia kiinnostaa. Jäsenmaksu on vuonna 2017 15 euroa, joka sisältää epilepsialiiton julkaiseman lehden, jäsenkirjeen 2-4 kertaa vuodessa sekä oppaita joita saa epilepsialiitosta tilaamalla. Ota yhteyttä!

Yhdistyksen toiminnasta ja taloudesta vastaa hallitus, johon kuuluu puheenjohtaja, viisi varsinaista jäsentä ja neljä varajäsentä. Yhdistyksellä on omat Facebook -sivut, joita tykkäämällä saat ajanmukaista tietoa toiminnastamme. Epilepsialiitolla on aluesihteeri Oulussa. Tanja Vihriälä-Määtän tavoittaa p. 0400954830 tai sähköpostitse tanja.vihriala-maatta(at)epilepsia.fi Puheenjohtaja on Seppo Romppainen Simosta ja hänet tavoittaa numerosta 040 549 0039 tai sähköpostiosoitteesta romppainen.seppo(at)gmail.com. Sihteeri/jäsenrekisterinhoitaja on Paula Soutukorva. Hän vastaa numeroon 040 757 9789 tai sähköpostiosoitteeseen paula.soutukorva(at)gmail.com. Yhdistyksen sähköpostiosoitteesta saat sekä puheenjohtajan, sihteerin, jäsenrekisterinhoitajan ja tiedottajan kiinni. Se on lapin.epy(at)gmail.com. Ole rohkea, ota yhteyttä!

C/O Romppainen, Ahmapalontie 7. 95260 Tainijoki (Simo) puh: 040 549 0039