Kemin seudun Sydänyhdistys ry

Kemin seudun Sydänyhdistys ry - järjestötieto.fi

Kemin Seudun Sydänyhdistys ry on toiminut aktiivisesti vapaaehtoisvoimin jäsenistönsä terveyden ja hyvinvoinnin edistäjänä jo usean vuosikymmenen ajan. Toimintaa on Kemin, Keminmaan ja Ter­volan alueella ja jäseniä yli 500.


Säännöllisiä kerhoja ovat boccia- ja keilakerhot sekä näytelmäker­ho. Jäsenet osallistuvat liikuntaryhmiin uimahallilla ja kuntosaleilla.


Yhdistys järjestää säännöllises­ti veriarvojen ja verenpaineen mittauksia Yliopiston apteekissa Kemissä, Kemin Ykkösapteekin eri toimipisteissä, Keminmaan apteekin eri toimipisteissä sekä Tervolan apteekissa.


Sydänyhdistyksen 10 vertaistukihenkilöä ovat itse sairastuneet sydänsairauteen tai ovat sydänpotilaiden läheisiä. Ver­taistukijan tehtävänä on välittää kokemustietoa siitä, mitä on olla sydänpotilas ja miten sairauden kanssa tulee toimeen. Vertaistukija on kuuntelija, kokemusten jakaja, rohkaisija ja tiedonvälittäjä.


Virkistystoimintaan kuuluvat matkat kylpyläkohteisiin ja teattereihin, naisten illat toimistolla sekä kevätjuhla ja pikkujoulu. Sydänkerhossa kuullaan eri alojen luennoitsijoita ja keskustellaan ajan­kohtaisista asioista. Yhdistys osallistuu paikallisiin tapahtumiin ja messuille jakaen tietoa sydänter­veydestä.http://sydanliitto.fi/keminseutu
https://sydanliitto.fi/lappi/toiminta/vertaistukihenkilot-4

Yhteystiedot

Keskuspuistokatu 28, 94100 Kemi, 2. kerros
 

» Siirry yhdistyshakuun

» Siirry järjestötieto.fi -palvelun etusivulle


Järjestötieto.fi, Powered by Majakka! | Tietosuojaseloste