Kemin Eläkkeensaajat ry

Kemin Eläkkeensaajat ry - järjestötieto.fi

Kemin Eläkkeensaajat ry kokoontuu keskiviikkoisin klo 12.00 Kemin Kulttuurikeskuksessa.

Kokoontumiseen pyritään hankkimaan ikäihmisiä kiinnostavia asioista luennoitsijoita, toki meillä parannetaan maailmaan ihan omin jutuinkin ja pelataan Bingoa.
Teemme teatteri- ym. matkoja lähiseudulle. Innostuksen iskiessä reissaamme pitemmällekkin. Jumppakerho Elinvoimaa 65+ kokoontuu Tervahallilla tiistaisin klo 12.00. Kevyttä jumppaa ja Boccia-pelin pelaamista. Puukerho kokoontuu Karihaaran koululla keskiviikkoisin klo 17.00. Kerhossa tehdään puutöitä omaan käyttöön, myyjäisiin ja arpajaispalkinnoiksi. Teemme yhteistyötä Kemin Lämärien kanssa. Olemme tarvittaessa talkoissa kotiotteluissa.(vapaaehtoista) Jäsenemme saavat vapaalipun kotiotteluihin esittämällä jäsenkorttimme. Kortin saa kerhosta.

Tervetuloa mukaan vireään joukkoomme, saat uusia ystäviä ja tapaat entisiä nuoria tuttuja.

Kemi