Kemi-Tornion Lintuharrastajat Xenus ry

Kemi-Tornion Lintuharrastajat Xenus ry - järjestötieto.fi

Xenus ry on Kemi-Tornio seudun lintuharrastajien paikallisyhdistys, joka on myös yksi Birdlife Suomen jäsenyhdistyksistä. Yhdistys on alueellisesti pieni, mutta se on aktiivisten lintuihmisten vireä paikallisjärjestö.
Xenuksen jäsenistö seuraa alueensa linnustoa ja sen muutoksia, pitää yhteyttä viranomaisiin, rakentaa linnuille pönttöjä ja tekopesiä. Yhdistys järjestää jäsenilleen erilaisia linturetkiä, yhteisiä pönttöjen rakennustalkoita sekä osallistuu elokuisin Keminmaan Metsäpäiville. Lisäksi yhdistys järjestää useampia yleisölle suunnattuja kevätretkiä.

Yhdistyksellä on Kemin kaupungin nuorisotoimiston järjestämä toimitila Kemissä, Oklaholmankatu 16:ssä. Toimitilassa jäsenistö kokoontuu perjantaisin klo 19.00 keskustelemaan ajankohtaisista lintuasioista

Yhdistys julkaisee omia linnustoselvityksiään kerran vuodessa ilmestyvässä Sirri-lehdessä joka on ilmestynyt keskeytyksettä vuodesta 1976 lähtien.

PL 86, 94101 Kemi