Kirjaudu   ||   Rekisteröidy

Pohjoisen yhteisöjen tuki - Majakka ry on yhdistysten perustama edunvalvonta- ja kehittämisorganisaatio, jonka tarkoituksena on asiantuntijana ja vaikuttajana:

- edistää yhdistysmyönteistä ilmapiiriä
- edistää yhdistysten keskinäistä ja yhdistysten ja muiden toimijoiden välistä yhteistyötä
- vahvistaa yhdistysten toimintaedellytyksiä
- tukea yhdistysten vapaaehtois- ja vertaistoimintaa
- lisätä yhdistystoiminnan tunnettavuutta ja näkyvyyttä
- lisätä yhdistysten painoarvoa ja osallistumista yhteiskunnallisessa päätöksenteossa
- edustaa jäsenkuntaansa sekä tehdä yhdistystoimintaa koskevia aloitteita ja esityksiä sekä antaa   lausuntoja
- pitää tässä tarkoituksessa yhteyttä päätöksentekijöihin ja viranomaisiin
- harjoittaa tiedotus-, julkaisu-, neuvonta-, koulutus- ja kehittämistoimintaa yhdistystoimintaa koskevissa
  asioissa

​Yhdistyksen ​hallituksen kokoonpano vuosina 2021-2022:

Seija Lamminpää, Meri-Lapin Yhden Vanhemman Perheet ry (puheenjohtaja)
Aulikki Jänis, Länsi-Pohjan Muistiyhdistys ry
Kalevi Lampinen, Keminseudun Reuma ry
Jaakko Alamommo, Kemin Seudun Kuulo ry
Tuula Sykkö, Kemin Eläkkeensaajat ry

Yhdistys on päättänyt vuosikokouksessaan 29.10. 2021 avoimen tiedotuksen nimissä julkaista kokonaan vuoden 2020 tilinpäätösmateriaalit sekä STEA:n tarkastuskertomuksen niiltä osin, kun ne eivät sisällä salattavaa tietoa. Materiaalit löytyvät alta.

Pohjoisen yhteisöjen tuki - Majakka ry järjestää ylimääräisen kokouksen 16.12. 2021 kello 17.30 alkaen. Aiheena sääntömuutokset ja toiminnanohjausjärjestelmän uudistaminen.

Yhdistyksen säännöt

Meri-Lapin Järjestöstrategia