Kirjaudu   ||   Rekisteröidy  

Useimmin kysytyt kysymykset


1. Mikä Järjestötietopalvelu on?

Järjestötieto (JT) on lappilaisten yhdistysten yhteinen tiedotuskanava, jonka käyttäminen on yhdistyksille ilmaista.

2. Miksi Järjestötieto on tehty?

Järjestötieto kokoaa lappilaisia yhdistyksiä yhteen yhteiselle virtuaaliselle kohtaamispaikalle ja antaa yhdistyksille mahdollisuuden saada nettinäkyvyyttä verkkosivuston kautta. Järjestötieto nostaa esille yhdistyksiä ja yhdistysten toimintaa ja se on kytkeytynyt osaksi kuntien ja sidosryhmätoimijoiden verkkosyhteisöjä.

3. Kuka ylläpitää sivustoa?

Järjestötieto-sivuston ylläpitäjänä toimii Pohjoisen yhteisöjen tuki - Majakka ry.

4. Miten Järjestötieto-sivustoa voi käyttää?

Järjestötieto-sivuston käyttäjäksi pääsee, kun rekisteröityy sivustolle. Sivustolle rekisteröityessä joutuu täyttämään rekisteröintikaavakkeen ja rekisteröityminen aktivoidaan ilmoitettuun sähköpostiin tulevalla aktivoimislinkillä. Linkin painalluksen jälkeen pääseekin jo kirjautumaan sivustolle.

5. Mitä rekisteröitymisen jälkeen voi tehdä?

Rekisteröitynyt käyttäjä voi lisätä Järjestötiedon Tiedote -osioon yhdistyksensä tiedotteita. Samoin rekisteröitynyt käyttäjä pystyy lisäämään Järjestötiedon Tapahtumat -osioon yhdistyksensä tapahtumia, ovatpa tapahtumat sitten yhdistyksen omia sisäisiä tapahtumia tai laajemmalle suurelle yleisölle tarkoitettuja tapahtumia. Pyydettyään yhdistyksen päivitysoikeutta rekisteröitynyt käyttäjä voi lisäksi täyttää yhdistyksensä Yhdistystietosivun ja päivittää sitä.

6. Mikä on Yhdistystietosivu?

Yhdistystietosivu on Järjestötiedon Yhdistykset -osiossa jokaisella lappilaisella yhdistyksellä oleva sivu, jonka yhdistys (yhdistyksen edustaja) voi itse täyttää kun rekisteröityy ja pyytää yhdistyksen tietojen päivitysoikeutta.

7. Mitä hyötyä on Järjestötieto-sivuston käyttämisestä?

Järjestötieto-sivuston avulla yhdistykset saavat nykyisin tarpeellista nettinäkyvyyttä. Yhdistyksen toiminta tulee näin laajemman piirin tietoisuuteen. Yhdistystietosivua voi käyttää pienimuotoisena "kotisivuna", jolla voi muutenkin tiedottaa yhdistyksen ajankohtaisuuksista.

8. Mitä teen kun en löydä yhdistystäni Järjestötieto-sivuston yhdistysnetistä?

Ota yhteyttä sivuston ylläpitäjään (viestinta(at)pyt.fi), jotta sinunkin yhdistyksesi voidaan liittää mukaan yhdistysten joukkoon. Uusimmat rekisteröityneet yhdistykset eivät välttämättä ole vielä mukana.

9. Voitteko täyttää puolestamme Yhdistystietosivun?

Ylläpitäjä voi lisätä yhdistyksen Yhdistystietosivulle tietoja, jos yhdistyksen virallinen edustaja toimittaa tiedot sähköpostilla. Muistathan kysyä luvan henkilöiltä, joiden henkilötietoja yhdistyksen sivulle laitetaan (Henkilötietolaki).

10. Voiko sivuston käytössä saada henkilökohtaista opastusta?

Järjestötieto-sivuston käyttökoulutusta järjestetään tarpeen mukaan eri paikkakunnilla. Kaikissa sivuston käytön ongelmissa voi ottaa yhteyttä Majakan tietotiimiin sähköpostitse (viestinta(at)pyt.fi), puhelimella 050 477 4328 tai vaikkapa tulla käymään Majakassa ihan paikan päällä.