Kirjaudu   ||   Rekisteröidy  

Kutsumme lappilaisia järjestö- ja yhdistystoimijoita, järjestöyhdyshenkilöitä ja hyvinvointikoordinaattoreita, sote-ammattilaisia, kehittäjiä sekä päättäjiä rakentamaan yhdessä timanttista sote-hyte-järjestöyhteistyötä Lapissa.

Tarkoitus

  • edistää edellä mainittujen toimijoiden yhteistyötä kohtaamalla työpajoissa sekä mahdollistaen yhdessä suunnittelua asian äärellä.  Työpajatyöskentelyn tuloksena syntyy ehdotus Lapin hyvinvointialueen sote-hyte-järjestötoimijoiden yhteistyöstä.

Sisältö

  • pullakahvien lisäksi tarjolla on yhdessä ideointia, työskentelyä ja näkökulmien vaihtamista. Työpajatyöskentelyn teemoina ovat muun muassa  jo olemassa olevien hyvien käytäntöjen ja toimintatapojen tarkastelu, eri toimijoiden timanttisen yhteistyön hahmottelu sekä miten se konkreettisesti toteutuu Lapin hyvinvointialueella ja mitä kompastuskiviä matkalla on jo taklattu.

Hyöty sinulle

  • pääset vaikuttamaan ja kertomaan näkökulmasi. Saat vinkkejä jo olemassa olevista sote-hyte-järjestöyhteistyön hyvistä käytännöistä ja toimintatavoista. Ymmärrät paremmin kehittämistarpeet matkalla timanttiseen yhteistyöhön. Tilaisuus on myös mahdollisuus tutustua ja rakentaa yhteistyötä alueesi muiden toimijoiden kanssa.

Live-tilaisuudet

Kemi 27.9 klo.15-17.30 (paikkana Lumilinna)
Tornio 28.9 klo.15-17.30 (paikkana Toranda)

Kaikille avoin etätilaisuus

24.9 klo.13-15

Tilaisuudet ovat saman sisältöisiä. Ne toteutetaan alueittain, joten voit osallistua itseäsi lähimmän paikkakunnan tilaisuuteen ja/tai etätilaisuuteen.

Lue lisää: ekollega.fi/sote-uudistus: https://ekollega.fi/fi/-/timanttinen-yhteisty%C3%B6?redirect=%2Ffi%2Fetusivu

Ilmoittaudu mukaan: https://link.webropol.com/s/timanttinen-yhteistyo-tilaisuudet

Lisätietoa: Heljä Rahikkala, osallisuuskoordinaattori, helja.rahikkala@kolpene.fi

Juliste