Kirjaudu   ||   Rekisteröidy  

Hei Yhdistystoimija – tule mukaan!

Kulttuuri ja yhdessäolo ovat hyvinvoinninlähteitä. Kutsummekin yhdistyksesi mukaan Hyvää mieltä kulttuurista tapahtumaa Kemin Kulttuurikeskuksessa 16.5.2019 klo 12 – 15. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Taide- ja historiallinen museo ovat myös esittelyineen avoimia ja maksuttomia.

Yhdistystoiminnan esittely

Tarjoamme mahdollisuuden tulla esittelemään toimintaanne. Kulttuurin ja osallistumisen lisäksi tapahtuman tausta-ajatuksena on vetovoimaisen yhdistystoiminnan esittely. Viivähdämme hetken myös kahvikulttuurin äärellä. Esittelypöydän voi halutessa rakentaa kahvipöytä teemalla. Lisätietoja tapahtumapäivästä ohessa olevasta yleisölle ja tiedotusvälineille laaditusta ohjelmasta.

Osallistuminen esittelymahdollisuuksineen yhdistykselle on maksuton. Tarjoamme tapahtumassa kahvit yleisölle (kahvikuponkeja jaetaan tapahtumaan osallistujille).

Yhdistysväki on tervetullut tapahtumaan, vaikka omaa yhdistysesittelyä ei olisikaan tällä kertaa.

Tapahtuman taustajärjestöjä ovat Eläkkeensaajien keskusliitto ja Suomen Mielenterveysseura sekä Kemin, Veitsiluodon, Tornion Eläkkeensaajat sekä Meri-Lapin mielenterveysseura. Tapahtuma on osa Kemi 150 juhlavuoden tapahtumia.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen yhdistyksen esittelyyn osallistumisesta Sinikka Kähköselle, sinikka.kahkonen@mielenterveysseura.fi, p 040 77 03 009.

Kutsu -pdf