Kirjaudu   ||   Rekisteröidy  

#tulevaisuudentahdissa

Tulevaisuutta tekevä johtaja ja päättäjä, tule mukaan LAPE-akatemiaan 20.3.

Sinun vaativa tehtäväsi on johtaa lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia. Haluaisitko tukea työhösi? Kuulostaisivatko vaikuttavampi toiminta, kokonaisuuksien ymmärtäminen ja verkostojen johtaminen teemoilta, joihin haluaisit paneutua entistä syvällisemmin? Entä haluaisitko olla mukana määrittelemässä niitä tulevaisuuden yhteisiä toimintaympäristöjä, joissa hyvinvointi mahdollistuu?

Kyllä. Kyllä. Kyllä.

Tule mukaan LAPE-akatemiaan! Vuoden kestävä oppimis- ja valmennusprosessi alkaa Helsingissä 20.3. Päivän teemana on Uusi toimintaympäristö, uudenlainen johtaminen, uusi vaikuttavuus. Opetushallituksen pääjohtaja Olli-Pekka Heinonen kysyy, onko tilannekuvasi ja -tajusi kohdallaan? Tietojohtamisen professori Kirsimarja Blomqvist nostaa esille luottamuksen verkostoyhteistyössä. Itsenäisyyden juhlavuoden lastensäätiön toimitusjohtaja Petri Virtanen valaisee, miten hyvällä johtamisella edistetään vaikuttavuutta. Muutenkin vaikuttavuuteen pureudutaan koko iltapäivän ajan.

Liitteenä on 20.3 tilaisuuden ohjelma.

Varmista paikkasi – niitä on rajoitetusti – ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 18.2. https://link.webropolsurveys.com/S/1530E760492FAB72

Starttitilaisuuden jälkeen prosessi jatkuu maakuntakohtaisesti kolmella valmennuspäivällä.

Järjestelyistä vastaavat ja niistä lisätietoja antavat alueesi LAPE-muutosagentit ja kunta-agentit. Koko oppimisprosessi on maksuton.

LAPE-akatemian taustavoimina ovat sosiaali- ja terveysministeriö sekä opetus- ja kulttuuriministeriö. Ministeriöiden puolesta toivotamme Sinut tervetulleeksi #tulevaisuudentahdissa LAPE-akatemiaan!

Maria Kaisa Aula
Hankejohtaja, Lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelma (LAPE) 
Sosiaali- ja terveysministeriö

Katja Bergbacka 
Projektipäällikkö, Lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelma (LAPE) 
Opetus- ja kulttuuriministeriö

Lisätietoa LAPE-akatemiasta

Lisätietoa maakunnallisesta oppimisprosessista ja starttitilaisuudesta: 
Muutosagentit: https://stm.fi/lapsi-ja-perhepalvelut/muutosagentit 
Kunta-agentit: https://minedu.fi/kunta-agentit