Kirjaudu   ||   Rekisteröidy  

Täältä saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista.

Rekisteröidyttyäsi Järjestötietopalvelun käyttäjäksi voit lisätä myös itsenäisesti yhdistyksesi tapahtumia, joita voit halutessasi lähettää myös osoitteeseen viestinta@majakkatalo.fi, niin lisäämme ne puolestasi Järjestötietopalveluun.

Tapahtumat

Tapahtuma
 
Lapin työllisyystoimijoiden verkostotilaisuus
 

lapin verkostotilaisuus 2021 700x412

Kenelle?
Lapin työllistymistä edistäville järjestöille, oppilaitoksille ja muille työllisyystoimijoille (kunta, te-palvelut ja yritykset), joiden kohderyhmänä ovat osatyökykyiset henkilöt, sekä teemasta kiinnostuneille.

Miksi?
Lapin eri työllisyystoimijat toivovat vahvempaa verkostoitumista ja tiedon jakamista. Verkostojen vahvistaminen on erityisen tärkeää, koska toimintaympäristössä tapahtuu isoja muutoksia, jotka koskevat myös osatyökykyisiä henkilöitä.

Mitä hyödyt?
Kuulet, mitä ajankohtaista alueella tapahtuu ja mitkä toimijat alueellasi edistävät työllisyyttä. Pääset osallistumaan oman alueesi yhteiseen kehittämistyöhön ja verkostoitumaan muiden toimijoiden kanssa. Tilaisuudessa luodaan pohjaa tuleville työpajoille, jotka järjestetään osallistujien toiveiden mukaisesti.

Tilaisuuden järjestävät Vates-säätiön aluetoiminta, Rovaniemen kaupungin työllisyyden kuntakokeilu, Kemin kaupunki, Työkyky käyttöön -hanke, JOKOS - Työtä ja hyvinvointia kylissä -hanke, OSTE-hanke, Meriva sr, Pohjoisen yhteisöjen tuki - Majakka ry, Rovaniemen Neuvokas ry ja Järjestökeskus Kitinen.

Lisätietoja ja osallistuminen

 
Päivä: 19.11.2021 - 19.11.2021
Aika: 8.30 - 12.00
Paikka: Webinaari
 
Yhteystieto:
Lisätietoja:
 
Julkaistu kategorioissa: Lappi