Kirjaudu   ||   Rekisteröidy  

Täältä saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista.

Rekisteröidyttyäsi Järjestötietopalvelun käyttäjäksi voit lisätä myös itsenäisesti yhdistyksesi tapahtumia, joita voit halutessasi lähettää myös osoitteeseen viestinta@majakkatalo.fi, niin lisäämme ne puolestasi Järjestötietopalveluun.

Tapahtumat

Tukea vapaaehtoisuuteen -webinaari
22.09.2020 klo. 13.00 - 15.00

Ole(tko?) mahdollistaja!

Kohtaatko työssäsi vapaaehtoisia, joilla on haasteita vapaaehtoisena toimimisessa? Oletko joskus miettinyt vapaaehtoisen edellytyksiä toimia vapaaehtoisena? Onko toiminnassanne mukana erityisryhmiin kuuluvia vapaaehtoisia?

Tule mukaan keräämään työkaluja tuettuun vapaaehtoisuuteen!

Webinaarin ohjelma:

OSA I             KLO 13 – 13.45

  • Tukea vapaaehtoisuuteen -hanke
  • Vapaaehtoistoiminta kansalaisoikeutena
  • CHAT-kysymyksiin vastaaminen

Tauko            KLO 13.45 – 14.00

OSA II            KLO 14 – 15

  • Miten mahdollistaa vapaaehtoisuutta erityistä tukea tarvitsevalle?
    Tunnista jo tarjoamasi tuki
    Työkaluja tuettuun vapaaehtoisuuteen
  • CHAT-kysymyksiin vastaaminen ja avointa keskustelua

Erityistä tukea tarvitseva vapaaehtoinen tai vapaaehtoiseksi haluava voi aiheuttaa hämmennystä, epävarmuutta ja kuormitusta vapaaehtoistoimintaa koordinoivalle taholle. Joskus myös tuen tarpeen tunnistaminen voi olla hankalaa ja vapaaehtoinen tuntua haasteelliselta tai epäsopivalta vapaaehtoistehtäviin. Myös ympäristön asenteet voivat mietityttää.

Aina emme pysty mahdollistamaan vapaaehtoisuutta jokaiselle, mutta jo kiinnittämällä huomio vapaaehtoisuuden hyötyihin tekijälle itselleen olemme askeleen lähempänä tätä tavoitetta. Mahdollistamista voimme tehdä pienin askelin - yksi mahdollisuus kerrallaan!

Webinaari on maksuton ja kohdennettu ensisijaisesti vapaaehtoistoimintaa koordinoiville, mutta myös muille aiheesta kiinnostuneille.

Webinaari järjestetään Teams-verkkoympäristössä (ei ennakkoilmoittautumista). Webinaariin liitytään avoimen linkin kautta.

AIKA: Tiistaina 22.9.2020 KLO 13–15

Liity Microsoft Teams -kokoukseen tästä linkistä

 Paikka: Teams-verkkoympäristö