KIRJAUDU   ||   Rekisteröidy  

Täältä saat tietoa ajankohtaisista tapahtumista.

Rekisteröidyttyäsi Järjestötietopalvelun käyttäjäksi voit lisätä myös itsenäisesti yhdistyksesi tapahtumia, joita voit halutessasi lähettää myös osoitteeseen viestinta@majakkatalo.fi, niin lisäämme ne puolestasi Järjestötietopalveluun.

Tapahtumat

Järjestöjen sote-tulevaisuus -kiertue Rovaniemellä
27.08.2019 klo. 12.00 - 16.00

STEA ja SOSTE järjestävät yhteistyössä Järjestö 2.0 -hankkeiden kanssa elo-syyskuussa järjestöjä ja sosiaali- ja terveydenhuollon muutoksia käsittelevän kiertueen.

Kiertueen tilaisuudet järjestetään kymmenellä paikkakunnalla. Merkitsethän ajankohdan jo nyt kalenteriisi. Ohjelma, tilaisuuden osoite ja ilmoittautumismahdollisuus lähetetään myöhemmin.

Tilaisuuksiin kutsutaan sosiaali- ja terveysjärjestöjen työntekijöitä sekä luottamushenkilöitä keskustelemaan ja saamaan ajankohtaista sote-tietoa.

Kutsumme teidät, järjestötoimijat, osallistumaan tilaisuuksiin ja välittämään tietoa kiertueesta jäsenistöllenne ja luottamushenkilöillenne. On tärkeää saada mukaan sekä valtakunnallisen että
alueellisen ja paikallisen tason osallistujia.

Tilaisuuksissa keskustelemme yhdessä, mikä toiminnassa on muuttunut neljän vuoden sotetyöskentelyn aikana ja minkälaisen kokonaisuuden osia järjestöt ovat.
Etsimme yhdessä vastauksia kysymykseen, mikä on järjestöjen asema ja rooli osana tulevaisuuden sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaympäristöä.

Kiertueelta saadaan arvokasta tietoa siitä, miten järjestöjä voidaan tukea paremmin muuttuvassa toimintaympäristössä.

Lisätietoja:
https://www.lappilaiset.fi/tapahtuma/jarjestojen-sote-tulevaisuus-kiertue-rovaniemella/