KIRJAUDU   ||   Rekisteröidy  

Täältä saat tietoa ajankohtaisista koulutuksista.

Rekisteröidyttyäsi Järjestötietopalvelun käyttäjäksi voit lisätä myös itsenäisesti yhdistyksesi tapahtumia, joita voit halutessasi lähettää myös osoitteeseen viestinta@majakkatalo.fi, niin lisäämme ne puolestasi Järjestötietopalveluun.

Koulutukset

Arvioinnin työkaluja -koulutus
02.09.2020 klo. 9.30 - 15.30

Järjestöille ja yhdistyksille suunnattu arviointikoulutus keskittyy käytännönläheiseen ja resurssiviisaaseen arviointiin. Miten tuon toiminnan laadun, hyödyt ja vaikutukset esiin? Miten perustelen toiminnan tärkeyden rahoittajalle? Miten hyödynnän arviointia oman työn kehittämisessä?

Kartoitetaan, mitkä ovat parhaiten juuri sinun järjestöllesi ja kohderyhmällesi sopivat arviointitiedon keräämistavat.
Miten hyödyntää arviointitietoa toimintakertomuksessa ja -suunnitelmassa sekä oman työn kehittämisessä?
Miten ohjata käytössä olevat resurssit järkevässä suhteessa arviointiin ja muihin tehtäviin?
Koulutuksessa korostuvat konkreettiset työvälineet ja niiden räätälöiminen järjestön/yhdistyksen omaan käyttöön. Koulutuspäivä sisältää vuorovaikutteisuutta ja vertaisoppimista.


Kohderyhmä: Järjestöissä ja yhdistyksissä työskentelevät henkilöt. Sopii esimerkiksi STEA:n Ak-, Ay- ja/tai C-rahoitusta saaville tahoille.
Ajankohta: Keskiviikko 2.9.2020 klo 9.30–15.30 (Aamukahvi klo 9 alkaen)
Kartta ja saapumisohjeet: www.soste.fi/yhteystiedot/

Hinta: 185 € (Alv. 0 %; sis. kahvitarjoilut; lounas omakustanteinen)

Ilmoittautuminen: Koulutukseen mahtuu 30 henkilöä. Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen ti 18.8.2020 mennessä linkin kautta: https://www.lyyti.fi/reg/Arvioinnin_tyokaluja_koulutus_2942020_4292
Kouluttajat: Kouluttajina toimivat Kuntoutussäätiön arvioinnin asiantuntijat, joilla on 13–15 vuoden kokemus arviointityöstä sekä kokemusta STEAn avustuksella toteutetusta toiminnasta (vastuu hankkeiden käytännön toteutuksesta ja asiantuntijana toimiminen; toiminnan arviointi ja kehittäminen).
Lisätietoa: Henna Harju henna.harju@kuntoutussaatio.fi p. 044-7813151 tai Mari Ruuth mari.ruuth@kuntoutussaatio.fi p. 044-7813181

Esite

 Paikka: SOSTE, Purje-kokoustila (6. krs), Yliopistonkatu 5, 00100 Helsinki.