KIRJAUDU   ||   Rekisteröidy  

Täältä saat tietoa ajankohtaisista koulutuksista.

Rekisteröidyttyäsi Järjestötietopalvelun käyttäjäksi voit lisätä myös itsenäisesti yhdistyksesi tapahtumia, joita voit halutessasi lähettää myös osoitteeseen viestinta@majakkatalo.fi, niin lisäämme ne puolestasi Järjestötietopalveluun.

Koulutukset

Hyvinvointijohtamisen täydennyskoulutus 2020-2021
01.03.2020 klo.  - 

Oletko hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen tehtäviin suuntaava tai jo näissä tehtävissä työskentelevä asiantuntija, esimies tai johtaja? Haluatko täydentää sosiaali-, terveys- tai sivistys johtamisen osaamistasi? Haluatko vahvistaa ja monipuolistaa järjestötoimijuuttasi?

Hyvinvointijohtamisen täydennyskoulutus tarjoaa Sinulle valmiudet suunnitella ja toteuttaa hyvinvointijohtamista sekä hyvinvoinnin ja terveyden edistämistyötä. Koulutuksen tarkoituksena on tukea kehittymistäsi hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen laaja-alaisena asiantuntijana.


Opintojen aikana pääset verkostoitumaan ja tekemään yhteistyötä toisten hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen toimijoiden kanssa. Koulutuksen sisältö on laadittu alan tarpeita vastaavaksi, ja voit kytkeä koulutuksen tehtävät osaksi oman taustaorganisaatiosi hyvinvointityön- ja johtamisen kehittämistä.


Koulutus on suunnattu Pohjois-Suomessa työskenteleville eri aloilla ja sektoreilla terveyden ja hyvinvoinnin edistämistyötä tekeville tai näihin tehtäviin suuntaaville. 25 opintopisteen laajuinen koulutus toteutetaan monimuoto- opintoina Lapin yliopiston ja Oulun yliopiston yhteistyönä. Koulutuksella ei ole osallistumismaksua.
Hakuaika 7.10.–3.11.2019. Koulutus alkaa maaliskuussa 2020 ja kestää kevääseen 2021.

Lisätietoa koulutukseen hakeutumisesta ja opinnoista: www.ulapland.fi/hyvinvointijohtaminen