KIRJAUDU   ||   Rekisteröidy  

Täältä saat tietoa ajankohtaisista koulutuksista.

Rekisteröidyttyäsi Järjestötietopalvelun käyttäjäksi voit lisätä myös itsenäisesti yhdistyksesi tapahtumia, joita voit halutessasi lähettää myös osoitteeseen viestinta@majakkatalo.fi, niin lisäämme ne puolestasi Järjestötietopalveluun.

Koulutukset

Haastavat elämäntilanteet ja kriisit lapsiperheiden arjessa -koulutus
18.02.2020 klo. 12.00 - 16.00

Perheet Keskiöön! järjestää yhteistyössä Lapin ensi- ja turvakodin ja Lastensuojelun Keskusliiton Perheet Keskiöön -verkoston kanssa puolen päivän koulutuksen aiheesta Haastavat elämäntilanteet ja kriisit lapsiperheiden arjessa. Kouluttajina toimivat niin paikalliset kuin alan huippuammattilaiset useista eri järjestöistä. Tilaisuuden tavoitteena on myös kohtauttaa perheiden kanssa työskenteleviä tahoja sekä haastaa ajatteluun perheiden tukemisen saralla.

Puolen päivän mittainen tilaisuus tulee suhteellisen pikaisella aikataululla, joten ilmoittautumisia reippaasti tulemaan! Koulutukseen Scandic Rovaniemi Cityyn mahtuu vain 70 ensimmäistä ilmoittautujaa. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 11.2.2020. Ilmoittautumislinkki tässä ja myös liitteenä olevassa kutsussa: https://www.lyyti.in/haastavatelamantilanteet_rovaniemi

Esite löytyy tästä.

 Paikka: Rovaniemi, Scandic Rovaniemi City, Koskikatu 23